Het bedrijf


De manier waarop wij sinds 1958 zaken doen:        

Of u nu aan het begin van uw oriëntatieproces bent of al precies weet wat u wilt, wij helpen u graag verder. Zowel bij nieuwe als gebruikte auto’s doen wij dat sinds 1958 op onze eigen manier: 

1. Met een laagdrempelige en vriendelijke insteek
2. Altijd gemakkelijk, snel en persoonlijk bereikbaar
3. Vakkundig en betrouwbaar

Showroom

Bij ons vindt u geen verkopers in pak die u bij de deur al opwachten. Gevestigd in het centrum van het dorp zijn wij gewend aan mensen die gewoon even een kijkje willen nemen of een kopje koffie willen drinken.

In onze drie verdiepingen tellende showroom staan de huidige modellen van onze drie merken: Subaru, Mitsubishi en Daihatsu en onze gemiddeld 100 jonge occasions. 

U kunt rustig de tijd nemen om de auto’s te bekijken. We hebben koffie, koekjes en een kinderhoek. 

Jerry Klaaysen en Piet Vermaning kunnen al uw vragen beantwoorden en zoeken met veel plezier samen met u uit hoe u het meeste waar voor uw geld kunt krijgen.

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 16:30 uur

Komt u liever langs in de avonduren? Dit kan op afspraak. 

Werkplaats

Wij voeren onderhoud uit op alle merken. Onze goed opgeleide monteurs zijn veelzijdig, servicegericht en persoonlijk benaderbaar op de werkvloer en hebben uitgebreide kennis van alle automerken. Zij zijn gecertificeerd voor aircoservice, zoals onderhoud en reparatie, en natuurlijk ook voor het uitvoeren van APK. Ook beschikken wij over alle benodigde officieel kennis voor het onderhoud van elektrische auto’s. 

Meer weten over onze werkplaats? Klik hier >

Een overzicht van onze overige diensten

(klik op een dienst voor meer informatie)
1. Verzekering en financiering
2. Inruilen en garantie 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Als lid van onze nieuwsbrief bent u als eerste op de hoogte van nieuwe occasions, aanbiedingen en nieuws over ons bedrijf. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief >