Daihatsu bij Klaaysen Auto's


Daihatsu Serion verkrijgbaar bij Klaaysen auto's

De Japanse topkwaliteit van Daihatsu

In 1978 waren wij het eerste Nederlandse autobedrijf dat het merk Daihatsu’s ging verkopen. Al gauw loopt de verkoop van Daihatsu’s in Nederland flink op en in 1992 verkoopt Daihatsu in Nederland meer dan 10.000 auto’s!

Auto's met unieke kwaliteit

Daihatsu gelooft al decennialang in groen en duurzaam rijden. Met de ontwikkeling van de eerste Charade in 1977 verbreekt Daihatsu alle records: met een 993 cm3 driecilindermotor die alle wereldrecords verbreekt dankzij zijn zuinige gebruik.
Daihatsu biedt een unieke voorraad aan kennis om betrouwbare, betaalbare en bewuste auto’s te produceren. Denk bijvoorbeeld aan de Cuore of de Sirion. Stuk voor stuk kwalitatieve auto’s in hun eigen segment. 
Daihatsu Terios verkrijgbaar bij Klaaysen Auto's

Daihatsu Occasions bij Klaaysen Auto's

Helaas heeft Daihatsu in 2011 besloten geen nieuwe auto’s meer te maken voor Europa. Maar er zijn nog veel kwalitatieve Daihatsu occasions te verkrijgen. Zo ook bij ons, natuurlijk. Want wij geloven nog steeds in dit merk. Milieubewust, duurzaam en betrouwbaar. Dat is waar Daihatsu voor staat. En daar zijn wij als dealer trots op. 
Daihatsu onderdelen blijven gegarandeerd leverbaar en het onderhoud van uw Daihatsu is bij ons natuurlijk geen enkel probleem.
---
review
klant: Margriet uit Zwolle
datum: 28-02-2017
" 'Je koopt niet alleen een auto, je koopt ook een garage' is mijn stelregel. Daarom ben ik sinds mijn eerste Daihatsu niet meer 'vreemd gegaan'. In alle opzichten een goed bedrijf, naast de goede en flexibele service ook een 'familiaire sfeer'.
---