KLAAYSEN AUTO'S IS JARIG!

Hiep hiep hoera! Klaaysen Auto's is zestig jaar oud geworden. En wie jarig is trakteert! Heeft u onze speciale jubileumkrant al ontvangen? Deze is verstuurd via de huis-aan-huisbladen in de regio. Mocht u deze niet ontvangen, of ergens anders wonen, niet getreurd: op deze paginsa vertellen wij u ook over alle speciale acties en aanbiedingen die gelden tijdens de jubileummaand. Lees dus gauw verder! 

Onze geschiedenis: zestig jaar in een notendop

In 1957 begon Freddie Klaaysen samen met zijn vrouw Annie het eerste autobedrijf in Wezep. Al snel moest de tuin verdwijnen en kwam er een grote werkplaats achter het huis. Klik hier om het hele verhaal te lezen >

In zestig jaar is ons autobedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf en dorpsgarage in één, waar je ook welkom bent voor een kopje koffie en 'gewoon even rustig rondkijken'. 

We zijn trots op al onze vaste klanten die we al jaren mogen verwelkomen, uit heel Nederland. Zonder onze klanten, kunnen wij niet bestaan. We vieren de hele maand november feest en om u te bedanken hebben wij een aantal jubileumacties bedacht. U vindt onze acties in deze krant. 

Vier het jubileum met ons mee en maak gebruik van onze speciale jubileumacties.

BEKIJK HIER AL ONZE ACTIES

Wilt u gebruik maken van een van de acties? Maak dan een afspraak via info@klaaysen.nl, 038-3761503 of via www.klaaysen.nl/contact. Meld bij de afspraak dat u gebruik wil maken van de kortingsactie uit de nieuwsbrief. 

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -