Subaru XV E-Boxer: Boxermotor-technologie en elektrische aandrijving


Een stijlvol ontwerp en ruige looks gecombineerd met de nieuwe e-boxer technologie: de nieuwe Subaru XV is de inspiratie om het leven te leiden dat u wil. 

Of het nu gaat om een avondje stappen in de stad of een uitje in het weekend, met de SUBARU XV kunt u alle dingen doen waar u van houdt. En natuurlijk doet u dat in de Subaru XV in stijl en comfort én met alle vertrouwen in een uiterst veilige auto. 

 Subaru XV E-Boxer bij Klaaysen Auto's

Al wat u nodig hebt, is plezier

Wilt u de Subaru XV E-Boxer van dichtbij bekijken? Hij staat voor u klaar in onze showroom. Is kijken niet genoeg? Maak dan een afspraak voor een proefrit. Bel Jerry en Piet via 038-3761503 of stuur een e-mail naar verkoop@klaaysen.nl. Natuurlijk kunt u ook online een proefrit boeken: vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina

Vanaf € 40.295

Subaru XV E-Boxer bij Klaaysen Auto's

De SUBARU XV is altijd in voor een uitdaging. Maar door de hoge zitting, zit u vol vertrouwen achter het stuur. En met de Symmetrical All-Wheel Drive kan ieder terrein worden overwonnen. 

Door toevoeging van X-MODE genereert de Subaru XV meer rijplezier dan ooit en de Subaru XV brengt u er in volle gemoedsrust.

Wat is X-Mode? 

De X-MODE helpt u bij het op betrouwbare wijze onder controle houden van de auto met een druk op de knop. In de X-MODE regelt de technologie de motor, de transmissie, de Symmetrical AWD, het remsysteem en andere componenten om veilig te rijden onder uitdagende wegcondities en uiteenlopend terrein. Wanneer X-MODE is geactiveerd, helpt de Hill Descent Control automatisch een constante rijsnelheid aan te houden tijdens afdalingen

Uw reis begint binnen

Wanneer u de deuren van de SUBARU XV opent, merkt
u meteen zijn verfijnde en sportieve styling. Ruimer en gepolijster dan ooit tevoren bieden de voorgevormde zetels een comfortabele en aangename ervaring voor u en al uw passagiers, zelfs tijdens die lange ritten.

Wilt u zich graag verder (online) inlezen? Ga dan naar onze speciale pagina op Subaru.nl en download de brochure.

Wilt u zich graag verder (online) inlezen? Ga dan naar onze speciale pagina op Subaru.nl en download de brochure van de vernieuwde Subaru XV.