Test de nieuwe Subaru XV tijdens de Testdagen


Subaru Testdagen bij Klaaysen Auto's

De Subaru XV is op een aantal punten aangescherpt. Met de wijzigingen is het model nog veiliger en completer geworden. 

Bent u benieuwd geworden naar de vernieuwde Subaru XV? En zou u hem graag eens op een aantal cruciale punten testen? Dat kan! 

Uitgebreid proefrijden met de vernieuwde XV tijdens de Subaru Testdagen. Tijdens deze proefrit kunt u de XV testen op de volgende vijf punten:

1. Veiligheid 
Autorijden in de winter valt soms niet mee: regen, sneeuw, gladde ondergrond en korte dagen. Een ongeluk is zo gemaakt. Dan is het goed om te weten dat Subaru EyeSight heeft, een systeem dat met de bestuurder meekijkt en ingrijpt als er gevaar dreigt.

2. Grip
Slippende banden bij het wegrijden, en eenmaal op tempo bijna de bocht uitglibberen: een gladde ondergrond kan het leven van een automobilist best onaangenaam maken. Stap in een Subaru en ontdek de voordelen van standaard vierwielaandrijving. 

3. Trekkracht
Subaru’s hebben naam en faam verworven met hun betrouwbaarheid, rijeigenschappen en hun trekkracht. Zelf ervaren hoe goed en Subaru met een trailer of caravan uit de voeten kan? Zelfs onder winterse omstandigheden? Doe dan de trekkrachttest.

4. Comfort
Comfort gaat veel verder dan een lekkere comfortabele vering. Wat te denken van goede stoelen, weinig windgeruis, uitstekend zicht, prettig te bedienen kachelknoppen en allerlei andere zaken die van invloed zijn op het gebruiksgemak en dus het comfort. 

5. Avontuur
Subaru’s gaan door waar anderen stoppen en zijn klaar voor elk avontuur. Ook in de winter. Ervaar de on- en off road-capaciteiten van de SUV- en cross-overmodellen en laat u verrassen. Veelzijdigheid heeft een naam.

Subaru XV testen tijdens de Subaru Testdagen ook bij Klaaysen Auto's

Heeft u interesse in het testen van een of meerdere van deze vijf punten? Wacht dan niet langer en meld u aan voor de Subaru Testdagen en test het zelf!

Klik hier om uw proefrit aan te vragen

Als u klikt op deze link, gaat u naar Subaru.nl. Op deze website kunt u zelf aangeven op welke punten u de XV graag wil testen. Vervolgens kunt u uw gegevens achterlaten voor aanmelding.