Nieuw: De Subaru Outback Touring


Subaru’s zijn rijk uitgerust, veilig en betrouwbaar. Daarom staan wij als Klaaysen Auto's ook helemaal achter dit merk. We zeggen dan ook graag: met een Subaru krijgt u waar voor uw geld én een hoop rijplezier. Een merk om trots op te zijn.

Ervaar het nu zelf: de nieuwe Outback Touring bij Klaaysen Auto's in de showroom

De Subaru Outback Touring is er vanaf € € 50.195 

Heeft u interesse in de Subaru Outback Touring? Neem dan contact met ons op via verkoop@klaaysen.nl of bel Jerry en Piet via 038-3761503. Eerst meer weten? Wij hebben alle belangrijke informatie voor u op een rij gezet:

Ervaar het nu zelf: de nieuwe Outback Touring bij Klaaysen Auto's

De standaarduitrusting heeft tal van beschermende carrosseriedelen. Daardoor ziet hij er nog stoerder uit en is hij klaar voor elke reis of klus. 

Dit is de meeruitrusting van de Subaru Outback Touring ten opzichte van de Premium:

• Kunststof beschermplaat vooronderbumper
• Kunststof beschermplaat achteronderbumper
• Kunststof dorpelbescherming
• Spatbordrandenset voor
• Spatbordrandenset achter
• Automatisch inklapbare buitenspiegels

Bekijk hier het interieur van de Outback Touring:

Interieur van de nieuwe Outback Touring bij Klaaysen Auto's

Het is wel duidelijk: de Subaru Outback Touring biedt nét dat beetje extra. Maar laten we niet vergeten wat een kwaliteit de Subaru Outback standaarduitrusting al te bieden heeft. Neem eens een kijkje op deze informatiepagina om er achter te komen wat de gloednieuwe Subaru Outback allemaal standaard voor u in petto heeft. 

Heeft u interesse in de Subaru Outback Touring of een ander model Subaru? Neem dan contact met ons op via verkoop@klaaysen.nl of bel Jerry en Piet via 038-3761503. Dan gaan we voor u aan de slag!