Subaru Outback


Subaru Outback bij Klaaysen Auto's

Een stoere, krachtige auto uitgerust met een zeer comfortabel interieur en gebruiksvriendelijke technologie: waar u ook naartoe gaat, in de SUBARU Outback voelt u zich altijd thuis. Deze prachtige auto is uitgerust met de SUBARU Boxermotor, Driver Assist, een zeer kwalitatief interieur en een bijzonder hoge trekkracht.

De Subaru Outback: dé auto voor de ondernemende bestuurder die houdt van stoer en verfijnd, gebruiksvriendelijk en innovatief rijden.

Verkrijgbaar vanaf € 46.995

De SUBARU Outback kopen? Of deze auto eerst eens in het echt bekijken? Kom gerust langs in onze Showroom. Meteen een afspraak maken voor een proefrit? Geen enkel probleem. Neem telefonisch contact met ons op of plan hier uw proefrit direct online. 

Subaru Outback bij Klaaysen Auto's

Grip, weerbaar en soepel

De SUBARU Outback is uitgerust met 4WD (Four Wheel Drive of All Wheel Drive) en staat garant voor buitengewoon veel grip in de sneeuw, regen of op slechte wegen. Het verbeterde onderstel maakt dit model wendbaarder en soepeler dan voorheen.

Motor

De Outback wordt geleverd met de SUBARU Boxermotor. Dit zorgt onder andere voor een betere balans tijdens het rijden. Door het vlakke ontwerp beschikt de motor over een zelfbalancerend effect. Dit resulteert in minder trillingen dan bij een V-motor of een lijnmotor in dezelfde klasse.
De SUBARU Boxermotor staat voor een langere levensduur en betrouwbaardere prestaties. 

Subaru Outback bij Klaaysen Auto's

Uitzonderlijk interieur

Het schuifdak (standaard in de Premium uitvoeringen) zorgt voor meer licht en is voorzien van een kantel- en autoreverse-functie. In het grote middenconsolevlak is meer ruimte voor CD's en er zijn speciale vakken om uw kleinere spullen geordend bij de hand te houden. De stoelen achterin zijn zeer comfortabel en deze zitplaatsen bieden volop ruimte. Niet alleen de stoelen voor maar ook achter beschikken over verstelbare rugleuningen. Dit maakt de Outback voor alle inzittenden de perfecte auto voor langere reizen. 

Infotainment

De SUBARU Outback heeft een 7-inch touchscreen en een audiosysteem met zes luisdprekers. Tevens is het infotainmentsysteem compatibel met smartphones, zodat u altijd verbonden kunt blijven. 

Subaru Outback bij Klaaysen Auto's

Veiligheid en gemak

Hoogwaardige veiligheidssytemen zoals zeven airbags, ringvormige verstevigingsframes en een kooiconstructie beschermen u en uw passagiers tijdens de rit. Het frame is zo gebouwd dat uw zicht wordt verbeterd en de dode hoeken worden verkleind. Alles voor uw veiligheid!
Het Pre-collision Braking Systeem waarschuwt u als bestuurder bij een dreigende frontale aanreiding en de Adaptive Cruise Control regelt de snelheid wanneer een voorligger in de buurt komt. De SUBARU Outback bevat naast deze veiligheidsopties nog veel meer innovatieve technologie om u en uw passagiers te beschermen.