Subaru Impreza


Subaru Impreza


Met zijn betrouwbaarheid en veiligheid waarop u kunt rekenen en zijn opwindende prestaties, vormt de all-new Impreza de basis voor uw actieve leven.

De Impreza inspireert de mensen om eropuit te trekken en een productiever en aangenamer leven te leiden alsook elke dag en elke gelegenheid zinvoller te maken.

Verkrijgbaar vanaf: € 29.595
outback9.jpg outback4.jpg outback3.jpg outback5.jpg

Motor

De horizontale configuratie van de SUBARU BOXER-motor plaatst de zuigers 180 graden tegenover elkaar, voor een lager, platter profiel dan die van andere motortypen.
De boxermotor ontleent zijn naam van de horizontale beweging van zijn zuigers en lijkt op de snelle vuiststootbewegingen van een bokser. Hoewel niet wereldwijd de norm blijft enkel Subaru toegewijd aan de SUBARU BOXER-motor omdat het de Subaru-belofte belichaamt om plezier en gemoedsrust aan alle passagiers te leveren. Het staat ook voor onze standvastige inzet voor technologische innovatie en technische uitmuntendheid.
outback9.jpg outback4.jpg outback3.jpg outback5.jpg


Een aantal specificaties: 

 • Elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak
  Het schuifdak van de nieuwe Impreza zorgt voor meer licht in het passagierscompartiment. Een aangename en comfortabele omgeving voor iedereen.

 • Centrale armsteun achterin (Standaard op Comfort en Premium versie)
  Het interieur van de nieuwe Impreza biedt alle passagiers veel comfort. Er zijn onder meer bekerhouders in de centrale armsteun achterin.


 • De ergonomisch vormgegeven stoelen van de nieuwe Impreza bieden veel ondersteuning en comfort.
  Actieve bochtverlichting (Standaard op Comfort en Premium versie)

 • Tijdens het nemen van een bocht in het donker zorgt de actieve bochtverlichting ervoor dat de koplampen meedraaien in de richting van het stuurwiel. 

 • Elektrisch inklapbare buitenspiegels (Standaard op Comfort en Premium versie)
  De elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn handig in nauwe parkeerplaatsen.

 • 18-inch lichtmetalen velgen (Standaard op Comfort en Premium versie)
  De spaken zijn afwisselend in zwart afgewerkt om deze fraaie lichtmetalen velgen een sportief en stijlvol uiterlijk te geven.

 • LED-achterlichten
  Het horizontale ontwerp van de LED-achterlichten benadrukt de breedte en sportiviteit van het model.

 • Aluminium pedalen (Standaard op Comfort en Premium versie)
  De uit de autosport afkomstige aluminium pedalen geven het interieur een sportieve uitstraling.

 • Keyless Access met Push Button Start (Standaard op Comfort en Premium versie)
  Uw sleutel geeft u vanzelf toegang tot uw voertuig waarna u de motor start via een eenvoudige druk op de startknop. Zonder uw sleutel uit uw zak te halen.
* Standaard op Comfort en Premium versie.

 • Dual-zone automatische airconditioning (Standaard op Comfort en Premium versie)
  Het nieuwe airconditioningsysteem verdeelt de lucht doeltreffend en stil dankzij verbeterde luchtstroomopeningen voor meer comfort in de auto, ongeacht de weersomstandigheden.
* Standaard op Comfort en Premium versie.

 • USB en AUX audio input aansluiting
  Speel eenvoudig uw favoriete muziek af via het audiosysteem, bijvoorbeeld vanaf uw smartphone.
 
outback9.jpg outback4.jpg outback3.jpg outback5.jpg


Veiligheid

Subaru gelooft in ALL-AROUND VEILIGHEID en een belangrijk onderdeel daarvan is Pre-Collision Safety, waarbij alles in het werk wordt gesteld om te voorkomen dat er een ongeval gebeurt. Daarom hebben ze EyeSight ontwikkeld, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Als het systeem een voorligger signaleert, regelt de Adaptive Cruise Control de snelheid zodat een van tevoren ingestelde afstand tot de voorligger bewaard blijft.