De vernieuwde Subaru Forester E-Boxer bij Klaaysen Auto's


De nieuwe Forester is volledig gerestyled. Een hoger niveau qua comfort, veiligheid én veelzijdigheid is het resultaat. Ruim en comfortabel, stevig en manoeuvreerbaar: ga nieuwe uitdagingen aan met deze nieuwe Subaru Forester E-Boxer.

Subaru Forester E-Boxer

Welkom in een wereld vol nieuwe mogelijkheden

Vanaf de 1e week van december staat de Subaru Forester demo voor u klaar in onze showroom. Heeft u interesse om als 1 van de eersten proef te rijden?

Bel Jerry en Piet via 038-3761503 of stuur een e-mail naar verkoop@klaaysen.nl. Natuurlijk kunt u ook online een proefrit boeken: vul het contactformulier in onderaan deze pagina

Vanaf € 43.995

Subaru forester - 1

De vernieuwde Forester zorgt voor een compleet rijvertrouwen dankzij de combinatie van rijplezier, responsief gedrag en uitstekend rijcomfort.

Ondanks dat de Forester een hoge SUV is, neemt dit model alle bochten evenwichtig en stabiel. Hij is zo zorgvuldig gebouwd dat vermoeidheid achter het stuur in de avonturen wordt geminimaliseerd. Natuurlijk draagt dit ook bij aan een zeer prettige rijervaring.

Performance waarop u kunt vertrouwen. Bekwaamheid die u kan voelen.

Daarnaast is dit model ook uitgevoerd met de EyeSight technologie: Subaru’s geavanceerde rijhulpsysteem, dat werkt als een tweede paar ogen op de weg.

Dit werkt zo: met twee stereocamera’s worden kleurenfoto’s met beeldherkenning gemaakt, waar bij het waarnemen van mogelijk gevaar, zoals voertuigen, motorfietsen, fietsen en voetgangers, het systeem de bestuurder waarschuwt en indien nodig zelf afremt.

Subaru forester - 2

Wilt u zich graag verder (online) inlezen? Ga dan naar onze speciale pagina op Subaru.nl en download de brochure.