Onze reviews


Tim en Ruben in de werkplaats van Klaaysen Auto's

 

We hechten veel waarde aan alle reviews die wij ontvangen van onze klanten. Heeft u een mening over uw bezoek aan Klaaysen Auto's? Laat het ons dan zeker weten middels een review. We werken iedere dag aan onze kennis en service, om zo iedere klant tevreden naar huis te kunnen laten gaan. En daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken! 
Klik hier om een review over ons bedrijf achter te laten. 

Voordat u besluit met welk autobedrijf u een samenwerking aan wilt gaan, is het altijd prettig om een aantal reviews over dat bedrijf te lezen. Wij hebben een aantal reviews voor u hier op een rij gezet op deze pagina.

Wij verzamelen al onze reviews via BOVAG. Alle reviews die over ons bedrijf zijn geschreven vindt u door hier te klikken.

 

---

REVIEW

Antoine uit Wezep

Datum: 24-02-2018

Cijfer: 10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ervaring: Zoveel auto's al gekocht hier nieuw blijft gewoon top bedrijf met top mensen nu de auto gekocht van Piet..........topper ga zo door samen met jerry en rest team toppers mensen ga eens langs voor kennismaking en bakkie koffie en ik weet zeker dat ze je kunnen helpen aan je volgende auto en dat je net zo tevreden klant word als dat ik al jaren ben

---

REVIEW 


Albert uit Wilhelminaoord

datum: 16-04-2018

cijfer: 10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Wij hebben een zeer fijne ervaring met klaaysen auto s.
Het personeel is vriendelijk,behulpzaam en eerlijk.
Een leuke spontaane verkoper die meedenkt met de klant.
Afspraak is afspraak.
Kunnen nog een hoop bedrijf van leren!

---

REVIEW

Johan uit Dronten

Datum: 02-06-2018

Cijfer: 9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: als je de deur binnenkomt overvalt je het gevoel van thuis zijn in je eigen garage. alles voelt vertrouwd aan en niets is gekunsteld. eerlijke verkoper die je geheel niets aan probeert te smeren maar gewoon samen met jou kijkt naar jouw wensen en mogelijkheden. fijne garage, lekker gewoon en voorzien van state of the art occasions. met behulp van piet een schitterende subaru brz gekocht en eerlijk piet, als ik ooit nog een andere wagen koop hoop ik dat je nog steeds bij klaaysen werkt.

---

REVIEW

Dik uit Wezep

Datum: 23-11-2018

Cijfer: 7,7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijk personeel. Wordt altijd goed geholpen.

---

REVIEW

Con uit Koningsbosch

Datum: 25-11-2017

Cijfer: 9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Gezocht en gevonden bij Klaaysen, een Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive Automaat. Wel vanuit Limburg 200 km'tjes rijden maar was de moeite waard. Zeer klantvriendelijke ontvangst en na een proefrit en uiterst gezellige onderhandeling/ gesprek met Piet overgegaan tot aankoop. Een defect interieuronderdeeltje is nagestuurd en een via dealer in de buurt opgelost. Afspraken prima nagekomen. Na een vakantie uitje bleek er een olielekkage te zijn en ook deze is super opgelost via een opdracht aan de dealer hier in de buurt. Ik zeg: "Super service". Afstand t.o.v. aankoop hoeft dus geen enkel probleem te zijn met zo'n service. Zeer blij met mijn Vitara. Zou zo weer naar Wezep rijden om er een auto te kopen :).

---

Alle reviews over ons bedrijf bekijken? Deze kunt u vinden bij BOVAG via www.klantenvertellen.nl