Piet op avontuur in Lapland met Subaru


Piet in Lapland met Subaru

Omdat wij in 2018 een mooi aantal Subaru's hebben verkocht, mochten wij deelnemen aan een heel bijzondere reis: een bezoek naar Ardivisjaur in Zweeds Lapland.

Samen met de andere uitverkoren Subaru dealers kwam ik aan in Lapland. Het eerste dat ik dacht: wauw! de omgeving, zoveel sneeuw.. het was gewoon sprookjesachtig. Het tweede dat ik dacht? Wat is het koud! Niet zo gek, met temperaturen tot 30 onder nul! Dat was wel even wennen. Maar de wondere witte wereld zoals ik nog nooit gezien had, maakte erg veel goed.
Piet op avontuur in Lapland met Subaru
Nog iets dat ik nog nooit had meegemaakt: rijden op een ijsbaan. Op een groot meer was een speciaal circuit aangelegd, waar wij met diverse Subaru's overheen mochten rijden. En dat kon prima, want het ijs was maar liefst 80 centimeter dik! Dit moet ik in Nederland maar niet proberen.. 
 - Dankzij onze verkoopaantallen van 2018 hebben wij mogen deelnemen aan de reis naar Zweeds Lapland, plaats : Ardivisjaur  - De aankomst in Zweeds Lapland was sprookjesachtig maar wel koud (temperaturen t/m -30 graden onder 0!) tijdens het landen kwamen wij in een witte wereld terecht.  - Wij hebben met div. Subaru's op een ijs meer mogen rijden, daar was een speciaal aangelegd circuit. Het ijs was maar liefst 80 centimeter dik!    Ook hebben wij een husky toch mogen meemaken, en in de middag een 3 uur durende tocht met sneeuwscooters over een afstand van 40 kilometer.  - Het allermooiste was zoals hier boven beschreven met de husky honden en sneeuwscooters!  - Diverse foto's zie bijlage, o.a. het Noorderlicht mogen bewonderen een fantastische ervaring!
Alsof het nog niet avontuurlijk genoeg was, mochten we daarna ook nog een Huskeytocht maken én drie uur durende tocht met sneeuwscooters gemaakt over een afstand van 40 kilometer. 
Piet op avontuur in Lapland met Subaru
Als ik zou moeten kiezen wat het mooiste is geweest deze dagen, dan zou ik toch wel zeggen de Huskeytocht en de middag op pad met de sneeuwscooters.
Oh ja, en had ik al gezegd dat we het noorderlicht ook hebben mogen aanschouwen? Al met al heb ik een paar fantastische dagen gehad met Subaru in Lapland. Bekijk de foto's en u gelooft me vast meteen! 
Piet op avontuur in Lapland met Subaru
En nu ga ik natuurlijk vol enthousiasme samen met Jerry weer aan het werk om ook in 2019 een mooi aantal klanten blij te maken met een nieuwe Subaru! 
Piet op avontuur in Lapland met Subaru