Onze stagiair Axel stelt zich voor


Hallo! Ik ben Axel van het Ende.

Misschien heeft u mij al zien lopen, of zelfs al gesproken in de showroom. Maar voor velen van u ben ik vast een nieuw gezicht! Daarom stel ik mij graag even voor.

Axel bij Klaaysen Auto's

Mijn opleiding

Ik ben dus Axel. 16 jaar en zit op ROC Aventus, waar ik een opleiding doe tot verkoopmanager mobiliteitsbranche niveau 4.
Ik loop stage bij Klaaysen Auto's tot begin Juli. Tot nu toe heb ik het al heel erg naar mijn zin.

Mijn werk bij Klaaysen 

Het leukste aan dit werk vind ik het contact met de klanten, vanwege de diversiteit aan mensen die hier over de vloer komen. Ik vind het leuk om mensen te leren kennen, een band te vormen met de klant.

Zo veel mogelijk leren

Ik help klanten met het uitzoeken van de juiste auto en als het dan op het financiële gedeelte aankomt, helpt Jerry of Piet mij daar bij. Bij elk verkoopgesprek zit ik achter het bureau en luister ik mee om zoveel mogelijk te leren. 
Maar ik ben niet alleen maar bezig met de klanten en het verkopen. Ik maak ook auto's schoon. Want ik heb geleerd: de eerste indruk.. dat is gewoon alles.
Wie weet komen wij elkaar snel tegen in de showroom! Tot dan!