Kom je ons team versterken? Wij zoeken een 1e monteur (fulltime)


Altijd al willen werken in de gezelligste garage van Gelderland (en omstreken)? Wij hebben ruimte voor een 1e monteur met APK keurpapieren. Lees hieronder wat wij zoeken en natuurlijk ook wat wij bieden. Heb je een vraag over de vacature of wil je meteen solliciteren? Stuur dan een e-mail en je hoort snel van ons.
De werkplaats van Klaaysen Auto's
 
Van onze eerste servicemonteur in 1958 tot de huidige bedrijfsleider: onze medewerkers staan sinds jaar en dag kaarsrecht achter onze missie en zijn allemaal onderdeel van de 'Klaaysen familie'. 

Onze missie:

Klaaysen Auto's is voor de klant laagdrempelig en vriendelijk, iedereen - dus ook de monteurs - zijn persoonlijk bereikbaar. En natuurlijk zijn onze mensen boven alles vakkundig en betrouwbaar. 

Wij bieden:

Een fulltime positie voor een 1e monteur met APK keurpapieren. 

Je komt te werken in een hecht team, 
Krijgt veel verantwoordelijkheid,
Ervaart een zeer collegiale en persoonlijke werksfeer,
Waar ruimte is voor ambitie en initiatief.

Lijkt het je wat om onderdeel te worden van het team van Klaaysen Auto's, en wil je solliciteren? Stuur ons een e-mail met je CV en je hoort zo snel mogelijk van ons.  

Meer weten over ons bedrijf? Lees dan eerst dit artikel over ons bedrijf, lees hier alles over onze geschiedenis, of kijk rustig rond op onze website

Ontmoet hier alvast je nieuwe collega's

De jongens van de werkplaats bij Klaaysen Auto's