Interview met de prijswinnaars


De winnaars van de hoofdprijs tijdens onze jubileummaand, Gerlinda en Laurens van Nieuwenhoven, zijn twee dagen op pad met een gloednieuwe Subaru. 
Lees hier wat ze allemaal hebben gedaan en hoe ze het hebben gehad.
Weekendje weg met een subaru
"Rond lunchtijd hebben wij de auto opgehaald bij Klaaysen Auto's. We mochten op pad met een Subaru XV. De White Purple om precies te zijn. We zijn er mee naar Oene gereden. Ongeveer 20 minuten van Wezep.
Onderweg hebben we genoten van de heerlijke lunch. Daarvoor zijn we even gestopt bij de Schaapskooi in Heerde. Ook zijn we nog naar Epe geweest. We hebben echt genoten van de auto en heerlijk rondgetoerd door de omgeving.  

In een automaat rijden was nieuw voor ons, maar het beviel uitstekend.

Deze auto heeft een soepele overgang in de versnelling en we konden vlot meerijden in het verkeer. In een automaat rijden was nieuw voor ons, maar het beviel uitstekend.
Prijswinnaars bij de Bed & Breakfast


Diner en overnachting

Aan het einde van de dag zijn we weer naar Wezep gereden, en konden we inchecken bij de B&B. Alles was hier prima voor elkaar. De kamer was mooi en voorzien van alles dat je nodig hebt. Hier konden we ons dus heerlijk klaarmaken voor het avondeten.

We hebben heerlijk gegeten bij Restaurant Coelenhage. Het eten was meer dan genoeg en heerlijk van smaak. Echt top! 
Prijswinnaars tijdens het avondeten

Daarna was het weer tijd om terug te gaan naar de B&B.

Hier hebben we de dag afgesloten en heerlijk geslapen onder een dak van stro. De volgende dag hebben we een heerlijk uitgebreid ontbijt gekregen. Dat was top. En de eigenaren waren erg vriendelijk voor ons. 

We hebben ontzettend genoten

Klaaysen auto's, hartelijk bedankt voor het weekend! Het was echt een aangename verrassing. De auto reed super, heeft erg veel ruimte achterin en in de kofferbak (handig als je een weekendje weg gaat) en ziet er ook nog eens prachtig uit. 
 
We hebben ontzettend genoten van het mooie weer, de heerlijke lunch van Brood en Banket Bakkerij G. van Olst, de kamer in de prachtige Bed & Breakfast De Enk en een lekkere maaltijd bij Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage