Rijdt u elektrisch? Ook dan zit u bij ons goed!


Het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) heeft op basis van cijfers van het RDW berekend dat er dit jaar dubbel zoveel elektrische auto's op de weg rijden als in 2018 (bron: ANWB).

Klaaysen auto's werkplaats ook uitgerust voor elektrische auto's

Volledig elektrisch en plug-in hybride auto's in Nederland

Vooral de volledig elektrische auto's (zoals de Tesla model S) maken een groeispurt door. Dit zal mede te danken zijn aan de voordelige bijtelling-regels die tot eind vorig jaar golden. Niettemin blijft het aantal (12.000 tesla's en in totaal 22.000 volledig elektrische auto's) opvallend groot. Ook het aantal plug-in hybride auto's is in Nederland flink toegenomen.

Op 1 januari van dit jaar lag het volledige aantal (Deels) elektrische auto's op ongeveer 139.000 (dit beslaat 1,6% van alle personenauto's in Nederland, bron: AD) 

Elektrisch rijden en Klaaysen Auto's 

Natuurlijk verwacht u niets minder van ons dan ook een aanbod (hybride) elektrische auto's. En dat bieden wij ook zeker.

Vanuit het merk Subaru vindt u bij ons bijvoorbeeld zowel de XV als de Forester nu als hybride optie. En wat dacht u van de Mitsubishi PHEV (zowel nieuw als gebruikt).

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een hybride of elektrische occasion. Ook als deze nog niet in onze voorraad te vinden is, raden wij u aan gewoon contact met ons op te nemen. Wij kunnen vrijwel elke auto voor u leveren of u helpen als tussenpersoon, vanwege ons grote netwerk van autobedrijven en importeurs zowel binnen als buiten de regio.

Subaru Hybride AutoElektrisch rijden en onderhoud

Onderhoud aan een elektrische of hybride auto is een specialisme. Belangrijk dus dat de monteurs die aan dergelijke auto's werken, alle benodigde kennis, ervaring en diploma's op zak hebben om uw werk uit te voeren. Dit is uiteraard ook het geval bij ons in de garage. U kunt er zeker van zijn dat uw elektrische of hybride auto in goede handen is, als u deze door ons laat onderhouden of repareren.
En natuurlijk geldt, zoals altijd, ook: 
  • Een scherp uurtarief
  • U wordt snel en flexibel geholpen
  • Hoog kennisniveau 
  • Een open werkplaats, u kunt altijd even meekijken
  • Wachtruimte met WIFI
  • Vervangend vervoer
Klik hier om een afspraak te maken voor onderhoud, een oriënterend gesprek of voor het maken van een proefrit bij Klaaysen Auto's.