De mensen van Klaaysen: Piet


In de blogs 'De mensen van Klaaysen' stellen wij ons graag allemaal aan u voor. Wie zijn we, hoe lang werken we al in het bedrijf en waarom. Naast dat het leuk is om iedereen te leren kennen, is het ook fijn om voor uw eerste bezoek al te weten met wie u te maken gaat krijgen. Wie gaat u helpen uw volgende droomauto te vinden? Wie gaat er voor zorgen dat u weer veilig de weg op gaat na een reparatie of keuring? Ofwel: wie zijn de mensen van Klaaysen? 

In deze blog ontmoet u Piet Vermaning. 

 

Piet Vermaning van Klaaysen Auto's

Als u op zoek bent naar een nieuwe auto en bij ons de showroom binnenloopt, dan is de kans groot dat u hem te spreken krijgt. Als verkoper werkt al vele jaren voor ons bedrijf en staat zij aan zij met eigenaar Jerry tussen de nieuwe auto's en, zijn favoriete domein, de occasions. 

1. Hoe heet je?
Piet vermaning
2. Waar woon je (dorp/stad)?
Ik woon in Wezep. Ik ben hier komen wonen sinds ik werk voor Klaaysen. 
3. Hoe lang werk je al bij Klaaysen Auto’s?
Al bijna acht jaar!
4. Wat is het leukste/meest bijzondere dat je hebt meegemaakt sinds je hier werkt?
Het leukste wat mij is bijgebleven is dat ik binnen twee weken mijn eerste auto verkocht. Ik weet het nog precies: een goudkleurige Peugeot 206. Als broekie!
5. Als je geen autoverkoper/monteur/manager zou zijn geworden, wat zou je beroep dan zijn? 
Handelen en ondernemen zit in mijn bloed en kreeg hetmet de paplepel ingegoten. Dus ik zit erg goed op mijn plek. Maar als het geen auto's zouden zijn.. wellicht iets in vastgoed? 
6. Wat doe je het liefste in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik natuurlijk graag bij mijn vriendin, maar is voetbal ook een grote hobby. Ik train twee keer per week en speel op zondag wedstrijden. 
7. Wat wil je graag bereiken bij Klaaysen Auto’s?
De absolute top! Ik hoop dat ik hier nog lang met passie, ambitie en enthousiasme mag blijven werken. En wat dat precies inhoudt? Dat zal de toekomst leren!