Ons overige aanbod


Mitsubishi verkrijgbaar bij Klaaysen Auto's

Wij kunnen alle merken en modellen leveren. Ook Mitsubishi!

Klaaysen auto's is van oudsher gespecialiseerd in de verkoop van Daihatsu. Daarnaast zijn wij trotse dealer van Subaru. Maar welke auto u ook zoekt, welk merk u ook wilt rijden: bij Klaaysen auto's kunt u altijd terecht. Staat de auto nog niet in de showroom? Dan gaan wij in ons netwerk voor u op zoek om uw wens te vervullen.

 

Mitsubishi bij Klaaysen Auto's

We zijn jarenlang Mitsubishi dealer geweest en sinds 2018 officieel Mitsubishi Specialist geworden. Ondanks het feit dat we geen officieel dealer meer zijn, kunt u nog altijd bij ons terecht voor alles Mitsubishi nieuw en gebruikt en natuurlijk ook voor onderhoud. Meer over dit merk en ons bedrijf leest u verderop deze pagina. 

 

We bijven alle Mitsubishi auto’s servicen en verkopen; zowel nieuw als gebruikt. Alle kennis is en blijft in huis. We kunnen elke dag beschikken over originele onderdelen. Speciaal gereedschap, testapparatuur en gediplomeerde monteurs zijn en blijven gewoon aanwezig. Ook voor het uitvoeren van garantiewerkzaamheden en het verlenen van mobiliteitsgaranties blijven we uw aanspreekpunt.
Ook onze afdeling verkoop blijft onveranderd. Voor een nieuw model kunt u nog altijd bij ons terecht. We houden de prijzen scherp, blijven meedoen met alle acties en geven onveranderd goede inruilprijzen. 

Benieuwd geworden naar onze modellen of wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij hebben altijd een ruim aanbod auto's in onze showroom staan. En bent u op zoek naar een occasion? Dan kunt u ook online een blik werpen op onze inventaris. Dat doet u hier.
Wilt u meer weten over de verkoop van een nieuwe auto? Kom dan eens langs in onze showroom en maak direct een proefrit in een model naar keuze. Voor een afspraak kunt u een e-mail sturen naar verkoop@klaaysen.nl of bel 038 - 3761503. Natuurlijk kunt u ook online een afspraak maken.