Zomerbanden en -inspectie


Zomerbanden en zomerinspectie bij Klaaysen Auto'sAutovakantie voor de boeg? Dan is het altijd verstandig om uw auto te laten controleren op een aantal cruciale punten. Zo weten u en wij zeker dat u veilig en zorgeloos de weg op gaat. 

Zomerinspectie

Onverharde of slechte wegen, een zwaardere belasting vanwege uw bagage, het trekken van een aanhangwagen of caravan, rijden in bergachtig gebied.. U gaat misschien genieten van de rust, maar uw auto moet op vakantie juist een stuk harder werken dan thuis. Het is dus heel belangrijk dat u voor vertrek uw auto even laat controleren op een aantal belangrijke punten.

Zo weet u zeker dat u zorgeloos op uw bestemming aankomt en ook echt van uw welverdiende vakantie kan gaan genieten! 

Wij checken uw auto grondig op belangrijke punten zoals bijvoorbeeld het bandenprofiel, de verlichting, de remmen en de koelvloeistof. Stuk voor stuk onderdelen die in de juiste staat ervoor zorgen dat uw auto in topconditie verkeert. 

Goed om te weten:

Wij voeren de zomercheck geheel gratis uit voor alle merken. Het uitvoeren van de zomercheck duurt slechts een half uur: klaar terwijl u wacht.

Om teleurstellingen te voorkomen vragen we u om van te voren een afpraak te maken. 

Zomerbanden:

Heeft u nieuwe zomerbanden nodig? Wij hebben standaard een grote hoeveelheid nieuwe banden klaar liggen. Maar u kunt ook bij ons terecht voor gebruikte sets banden tegen scherpe prijzen. 

Tevens bieden wij opslag van uw winterbanden aan. Als u daar meer over wil weten, raden we aan om even te bellen of om langs te komen. We bespreken dan graag persoonlijk wat voor u het beste is. 

Bel: 038-3761503 | E-mail: info@klaaysen.nl | Of maak uw afspraak gemakkelijk online.