Inruil(waarde) en garantie


Auto inruilen

Bent u van plan een nieuwe auto te kopen en wilt u graag uw oude auto inruilen? Dat kan ook bij Klaaysen Auto's. Wij taxeren alle auto’s zelf en ruilen in principe iedere auto in.*

Komt u langs? Dan bepalen wij de inruilwaarde van uw auto binnen een half uur. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wel zo makkelijk!

De waarde van uw auto (taxatie)

Wilt u graag weten wat u auto waard is, maar woont u verder weg of heeft u geen tijd om even een bezoek te brengen aan de garage?

Dan kunt u een e-mail sturen naar verkoop@klaaysen.nl met de volgende informatie:

  • Merk
  • Type
  • Bouwjaar
  • Aantal gereden kilometers

U krijgt dezelfde dag nog antwoord met onze richtprijs! (binnen openingstijden)

Garantie

Alle occasions boven € 4.500 hebben de bekende 6 maanden Bovag garantie. Tevens bieden wij de mogelijkheid om boven deze garantie een extra garantieperiode van 6 maanden af te sluiten. De kosten hiervoor bedragen € 300,-. Wilt u meer weten over garantie, de mogelijkheden en de kosten? Neem dan contact met ons op. 

Wij verkopen alleen auto’s waarvan wij geloven dat ze betrouwbaar zijn, ook wanneer het om goedkope auto's gaat. Daarom kunnen wij ook garantie-afspraken maken voor auto's onder de € 4.500 euro. 

Naast de technische garantie zijn wij aangesloten bij de NAP voor controle op de kilometerstand en bieden wij de garantie die komt met een 50 jaar oude reputatie.

Contact

Neem contact met ons op via telefoonnummer 038-3761503 of stuur een e-mail naar info@klaaysen.nl. Wij helpen u graag verder met al uw vragen. 

*uitzonderingen voorbehouden