SUBARU Outback

Vanaf € 40.995

Een stoere, krachtige auto uitgerust met een zeer comfortabel interieur en gebruiksvriendelijke technologie: waar u ook naartoe gaat, in de SUBARU Outback voelt u zich altijd thuis. Deze prachtige auto is uitgerust met de SUBARU Boxermotor, Driver Assist, een zeer kwalitatief interieur en een bijzonder hoge trekkracht. Dit is dé auto voor de ondernemende bestuurder die houdt van stoer en verfijnd, gebruiksvriendelijk en innovatief rijden.

De SUBARU Outback kopen? Of deze auto eerst eens in het echt bekijken? Kom gerust langs in onze Showroom. Meteen een afspraak maken voor een proefrit? Geen enkel probleem. Neem telefonisch contact met ons op of plan hier uw proefrit direct online

SUBARU Outback bij Klaaysen auto's

De SUBARU Outback is uitgerust met 4WD (Four Wheel Drive of All Wheel Drive) en staat garant voor buitengewoon veel grip in de sneeuw, regen of op slechte wegen. Het verbeterde onderstel maakt dit model wendbaarder en soepeler dan voorheen.

De Outback wordt geleverd met de SUBARU Boxermotor. Dit zorgt onder andere voor een betere balans tijdens het rijden. Door het vlakke ontwerp beschikt de motor over een zelfbalancerend effect. Dit resulteert in minder trillingen dan bij een V-motor of een lijnmotor in dezelfde klasse.

De SUBARU Boxermotor staat voor een langere levensduur en betrouwbaardere prestaties. 

Uitzonderlijk interieur

Het schuifdak (standaard in de Premium uitvoeringen) zorgt voor meer licht en is voorzien van een kantel- en autoreverse-functie. In het grote middenconsolevlak is meer ruimte voor CD's en er zijn speciale vakken om uw kleinere spullen geordend bij de hand te houden. De stoelen achterin zijn zeer comfortabel en deze zitplaatsen bieden volop ruimte. Niet alleen de stoelen voor maar ook achter beschikken over verstelbare rugleuningen. Dit maakt de Outback voor alle inzittenden de perfecte auto voor langere reizen. 

De SUBARU Outback heeft een 7-inch touchscreen en een audiosysteem met zes luisdprekers. Tevens is het infotainmentsysteem compatibel met smartphones, zodat u altijd verbonden kunt blijven. 

SUBARU Outback Interieur

Veiligheid en gemak

Hoogwaardige veiligheidssytemen zoals zeven airbags, ringvormige verstevigingsframes en een kooiconstructie beschermen u en uw passagiers tijdens de rit. Het frame is zo gebouwd dat uw zicht wordt verbeterd en de dode hoeken worden verkleind. Alles voor uw veiligheid!

Het Pre-collision Braking Systeem waarschuwt u als bestuurder bij een dreigende frontale aanreiding en de Adaptive Cruise Control regelt de snelheid wanneer een voorligger in de buurt komt. De SUBARU Outback bevat naast deze veiligheidsopties nog veel meer innovatieve technologie om u en uw passagiers te beschermen.

SUBARU Drive Assist

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. 

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'De SUBARU Outback is uitgerust met diverse veiligheidssystemen' - Jerry Klaaysen -