SUBARU Levorg

Vanaf € 35.995

De SUBARU Levorg is ontwikkeld voor mensen die continu op zoek zijn naar het beste. Uitgerust met een 1.6 liter DIT-motor, de allernieuwste versie van de SUBARU BOXERMOTOR, uitmuntende veiligheidssystemen en een scala aan vervoer/opberg opties voor al uw waardevolle bezittingen is de SUBARU Levorg een uitblinker in zijn soort.

Lees verder om alles te weten te komen over de SUBARU Levorg bij Klaaysen auto's. 
Klik hier om de andere SUBARU modellen te bekijken.

De vele voordelen van de SUBARU Levorg

Het Symmetrical All-Wheel Drive-systeem verdeelt het vermogen van deze auto gelijkmatig over de vier wielen, waardoor u als bestuurder de auto onder moeilijke rijomstandigheden ontspannen altijd onder controle heeft. De SUBARU Levorg biedt zo een betere wegligging in bochten, meer tractie onder gladde omstandigheden en snellere acceleraties. Rijden wordt zo gemakkelijker, veiliger en aangenamer.

Door de horizontale bouw van de SUBARU BOXERMOTOR staan de zuigers 180 graden uit elkaar, een bouwwijze die lager en vlakker is dan bij andere motoren. Hierdoor heeft de motor, en daarmee de auto, een lager zwaartepunt, kan het profiel lager blijven en wordt de gewichtsverdeling verbeterd.

Met het SUBARU STARLINK Infotainment-systeem beschikt u over internetradio, apps voor entertainment en nog veel meer. U bedient het STARLINK systeem via het centrale touchscreen, de toetsen op het stuur of via spraakcommando. Sluit uw Iphone of andere smartphone aan via USB of de AUX aansluiting om altijd te genieten van uw favoriete muziek.

SUBARU Levorg Interieur bij Klaaysen auto's in Wezep

Vervoeren en opbergen

Onder de vloer van de bagageruimte van de Levorg bevindt zich een in vakken opgedeelde opbergruimte met een totale inhoud van 40 liter. Tevens kan de achterbank in twee delen (60/40) worden ingeklapt zodat u afwijkende, grote voorwerpen ook makkelijk kunt vervoeren. Wilt u meer weten over de adembenemende inhoud en vervoersmogelijkheden die de SUBARU Levorg biedt? Neem dan contact met ons op! We spreken graag alles met u door.

De SUBARU Levorg en uw veiligheid

Van het beschermen van de inzittenden bij een aanrijding tot het helpen voorkomen ervan, de technologie en het ontwerp van de Levorg bieden u gemoedsrust en veiligheid waar u ook gaat. Meer weten over veiligheid? Kom langs in onze showroom en bekijk de Levorg terwijl wij u stap voor stap laten zien wat deze auto u biedt.

SUBARU Levorg exterieur bij Klaaysen auto's

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'De Levorg is ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar het beste.' - Jerry Klaaysen -