Mitsubishi Space Star

De Space Star biedt maximaal rijplezier dankzij zijn pittige prestaties bij een laag brandstofverbruik. Of u de Mitsubishi Space Star nu wilt gebruiken om naar uw werk te rijden, lekker te gaan shoppen in de stad of voor een gezellig weekendje weg: met de Space Star zit u altijd goed.

De sportieve rijeigenschappen, voorbeeldige wegligging en vlotte accelleratie maken de Space Star samen tot een auto met maximaal rijcomfort. Dus Een scherpe bocht maken of inparkeren in een kleine plek? Geen enkel probleem! 

Interesse gekregen? U rijdt al een Mitsubishi Space Star vanaf €10.490.

Wist u dat u nu tijdelijk tot € 1.000 extra inruilvoordeel kunt krijgen, bij aanschaf van een Mitsubishi Space star? Meer weten over deze auto of de actie? Neem contact met ons op via 038-3761503 of kom langs aan de Clematisstraat 53 in Wezep. Natuurlijk kunt u ook online uw afspraak inplannen

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -