Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi start met de nieuwe generatie Outlander PHEV met plug-in Hybride aandrijving een nieuw hoofdstuk. Dit is het eerste model met de nieuwe 'dynamic shield' front design, wat resulteert in den onmiskenbaar krachtig uiterlijk. Maar er is meer veranderd ten opzichte van het eerste model. De CO2-uitstoot van de 2WD benzineversie is met maar liefst 11 g/km gedaald, terwijl de wegligging van de 2.2 DI-D 4WD automaat-versie naar een hoger niveau is getild dankzij Super All Wheel Control.

De prijzen beginnen bij € 31.490,-

Wilt u een nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV kopen? Dan heeft u geluk! Uw korting kan nu namelijk oplopen tot wel €5000,- euro! En niet te vergeten: Alleen dit jaar kunt u bij deze auto nog gebruik maken van een bijtellingspercentage van 15%. Wacht dus niet langer en kom gauw langs in onze showroom.

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK >

Outlander PHEV Klaaysen Auto's

Comfort

Het rijcomfort van de Mitsubishi Outlander PHEV voldoet aan de hoogste verwachtingen. Met zijn krachtige motoren, soepele transmissies en een uitgebalanceerd onderstel is de basis gelegd voor optimaal rijcomfort.

De sterk verbeterde geluidsisolatie die deze tweede generatie biedt draagt hier ook zeker aan bij. Daarnaast beschikt de Mitsubishi PHEV over vernieuwde stoelen, aangepaste wielophanging en stuurinrichting. Dit resulteert naast meer comfort ook in een betere wegligging en stuurrespons. En dat voelt u!

Alle versies zijn standaard uitgerust met het Mitsubishi Multi Communication Systeem (MMCS) met navigatie en een automatisch dimmende binnenspiegel. Heel prettig wanneer u rijdt in het donker!

Mitsubishi PHEV achterkant bij Klaaysen Auto's

Verminderde CO2-uitstoot

Diverse aanpassingen aan de benzinemotor en de vernieuwe CVT transmissie (o.a. aangepaste overbrengingsverhoudingen) resulteren in een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot van bijvoorbeeld139 g/km voor de Business Edition. Als gevolg hiervan beschikt deze versie eveneens over een milieulabel B.

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -