Mitsubishi Eclipse Cross: Inspirerend en onderscheidend

De Mitsubishi Eclipse Cross is een compleet nieuwe, compacte SUV met een coupe-achtige daklijn en optimale connectiviteit. Zijn beproefde Super-All-Wheel-Control technologie zorgt onder alle omstandigheden voor een veilige en plezierige rijervaring.

Scherpe lijnen, een dynamische houding en Mitsubishi’s nieuwe designtaal zijn slechts enkele van de zaken waarmee de volledig nieuwe Eclipse Cross zich onderscheidt. 

Mitsubishi Eclipse Cross

OPVALLEND VAN BUITEN

Een sprinter die op het moment staat om uit de startblokken te schieten, dat beeld roept het design van de Eclipse Cross op. Deze atletische uitstraling wordt versterkt door de stoere, zwarte Dynamic Shield-grille en de verchroomde sierlijsten met 3D-effect. De koplampen en achterlicht- units hebben een high-tech en functioneel ontwerp.
De Eclipse Cross beschikt over een dubbel panoramadak dat geopend kan worden en is voorzien van blindering. Eveneens onderscheidend is de achterruit die wordt gesplitst door het led-remlicht over de gehele breedte van de auto. De extra achterruit zorgt voor een veilig zicht naar achteren. 

Mitsubishi Eclipse Cross

VERFIJND VAN BINNEN

In het interieur creeert het dashboard met zwarte en zilveren elementen een sportieve en hoogwaardige sfeer. 

Het Smartphone Link Display Audio systeem zorgt op een veilige manier voor maximale connectiviteit. Met de touchpad controller op de middenconsole kunnen de functies op intu?tieve wijze bediend worden terwijl het kleuren head-up display de belangrijkste informatie in het gezichtsveld van de bestuurder toont. Ook via spraak kunnen functies en apps worden aangestuurd.

de Mitsubishi Eclipse Cross

DE MITSUBISHI ECLIPSE CROSS IS STANDAARD VOORZIEN VAN:

• Krachtige 1.5 turbomotor met 163pk / 250Nm
• 1.600kg trekgewicht
• Safety Pack (7 SRS-airbags, Forward Collision Mitigation, Lane Departure Warning)
• Smartphone Link Display Audio systeem met touchpad bediening 

De mitsubishi eclipse cross staat vanaf nu in onze showroom! Kom deze prachtige compacte SUV bekijken aan de Clematisstraat 53 in Wezep! 

de Mitsubishi Eclipse Cross

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -