MITSUBISHI: DUURZAME AUTO'S GEBOUWD VOOR ECHT RIJPLEZIER. NU MET WEL HEEL VEEL KORTING TIJDENS DE MITSUBISHI MATSWEKEN

De modellen:

Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander 2017
Mitsubishi Space Star 
Mitsubishi Space Star 100 anniversary edition
Mitsubishi Outlander Connect Pro
Mitsubishi ASX

In november 2016 is Mitsubishi door de consumentenbond opnieuw uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk. Hier leest u waarom.

Mitsubishi bij Klaaysen Auto's

Mitsubishi is ons meest recente dealerschap. In 2010 zijn we met dit merk gestart. Mitsubishi is een sportief en vrolijk merk met auto’s die vloeiend reageren op hun bestuurder. Mitsubishi heeft zowel kleine en zuinige auto’s zoals de Colt als ruime, krachtige auto’s waaronder de Pajero. Mitsubishi vult dit bovendien aan met een sterke middenklasser (de Lancer) en de steeds populairder wordende SUV’s (ASX en Outlander).

Mitsubishi is een merk met een sterke reputatie en heeft als voordeel dat de auto’s standaard zeer compleet zijn uitgerust. Mitsubishi laat zien dat een merk is voor mensen die zich durven te onderscheiden. Dit wordt onderstreept door de sponsoring van The Voice of Holland.

Acties en kortingen

Natuurlijk bieden wij u altijd de beste service en het meest deskundige advies. Maar soms kunnen wij nog iets extra's voor u doen. Bij aanschaf van een nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV kan uw korting momenteel oplopen tot zo'n €5.000. Als u meer wil weten over deze actie of eens een proefrit wil komen maken, neem dan contact met ons op. 

Heeft u interesse in de Mitsubishi Space Star? Dan kan uw inruilvoordeel nu oplopen tot wel €1.000! Ook hierover informeren wij u graag telefonisch of persoonlijk. Maakt u het liefst direct online een afspraak om de Mitsubishi PHEV, Space Star of een ander model te bekijken? Klik dan hier.

Mitsubishi Outlander

Benieuwd geworden?

Kom langs in onze showroom voor een proefrit in een model naar keuze of mail (verkoop@klaaysen.nl) of bel 038 - 3761503.

Dit zijn de huidige modellen van Mitsubishi: www.mitsubishi-motors.nl

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.

Wist u dat...

...wij onze plaatselijke heldin Marloes van Ommen hebben gesponsord tijdens haar deelname aan de Voice of Holland? Zo kon ze comfortabel naar de opnames en onderweg aan haar naamsbekendheid werken. We hadden de auto namelijk officieel laten beplakken!
'Mitsubishi is een zeer betrouwbaar automerk. Een merk dat dus heel goed past bij ons bedrijf!' - Jerry Klaaysen -