MITSUBISHI: DUURZAME AUTO'S GEBOUWD VOOR ECHT RIJPLEZIER.

De modellen:

Mitsubishi Eclipse Cross
Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander 2017
Mitsubishi Space Star 
Mitsubishi Space Star 100 anniversary edition
Mitsubishi Outlander Connect Pro
Mitsubishi ASX

In november 2016 is Mitsubishi door de consumentenbond opnieuw uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk. Hier leest u waarom.

Mitsubishi bij Klaaysen Auto's

In 2010 zijn we met dit merk gestart en sinds 2018 zijn we officieel Mitsubishi Specialist.
Mitsubishi is een sportief en vrolijk merk met auto’s die vloeiend reageren op hun bestuurder. Mitsubishi heeft zowel kleine en zuinige auto’s zoals de Colt als ruime, krachtige auto’s waaronder de Pajero. Mitsubishi vult dit bovendien aan met een sterke middenklasser (de Lancer) en de steeds populairder wordende SUV’s (ASX en Outlander).

Mitsubishi is een merk met een sterke reputatie en heeft als voordeel dat de auto’s standaard zeer compleet zijn uitgerust. Mitsubishi laat zien dat een merk is voor mensen die zich durven te onderscheiden. Dit wordt onderstreept door de sponsoring van The Voice of Holland.

Acties en kortingen

Natuurlijk bieden wij u altijd de beste service en het meest deskundige advies. Maar soms kunnen wij nog iets extra's voor u doen. Denk dan aan extra korting of een zeer interessant inruilvoorstel. U kunt ons altijd bellen of even langs komen om meer informatie op te vragen.

Maakt u het liefst direct online een afspraak om de Mitsubishi PHEV, Space Star of een ander model te bekijken? Klik dan hier.

Mitsubishi Outlander

Per januari 2018 zijn wij gestopt met het officiële Mitsubishi Dealerschap.

Gezien het relatief kleine marktaandeel van Mitsubishi in Nederland, is het aantal Dealers te groot. Per dealerbedrijf blijft er een te klein stukje van de koek over om rendabel te kunnen blijven. Ook de virtuele showrooms op het internet maken veel verkooppunten overbodig en werkt fysieke krimp in de hand.

Een groot aantal dealers (ongeveer 30%) is daarom gevraagd om te stoppen. En wij zijn daar een van.

Wat zijn de gevolgen voor u als Mitsubishi klant bij Klaaysen Auto’s?

Niets! Wij blijven als Mitsubishi Specialist alle auto’s servicen en verkopen; zowel nieuw als gebruikt. Alle kennis van Mitsubishi is en blijft in huis. We kunnen elke dag beschikken over originele (of naar uw keus alternatieve, goedkopere) onderdelen. Speciaal gereedschap, testapparatuur en gediplomeerde monteurs zijn en blijven gewoon aanwezig.

Ook voor het uitvoeren van garantiewerkzaamheden en het verlenen van mobiliteitsgaranties blijven we uw aanspreekpunt.

Kortom: de wijziging van officiële dealer naar Mitsubishi specialist heeft voor u als onze klant geen gevolgen.

Er is zelfs een bijkomstig voordeel voor u. Daar wij vanaf nu minder kosten en verplichtingen hebben en ook niet langer verplicht zijn de vastgestelde prijzen voor onderhoud aan u te hoeven berekenen, gaan de onderhoudskosten voor u als klant met een Mitsubishi juist omlaag!

Ook onze afdeling verkoop blijft onveranderd. Voor een nieuwe Mitsubishi kunt u nog altijd bij ons terecht. We houden de prijzen scherp, blijven meedoen met alle acties en geven onveranderd goede inruilprijzen.

Benieuwd geworden naar onze modellen of wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom langs in onze showroom voor een proefrit in een model naar keuze of mail (verkoop@klaaysen.nl) of bel 038 - 3761503.

Dit zijn de huidige modellen van Mitsubishi: www.mitsubishi-motors.nl

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.

Wist u dat...

...wij onze plaatselijke heldin Marloes van Ommen hebben gesponsord tijdens haar deelname aan de Voice of Holland? Zo kon ze comfortabel naar de opnames en onderweg aan haar naamsbekendheid werken. We hadden de auto namelijk officieel laten beplakken!
'Mitsubishi is een zeer betrouwbaar automerk. Een merk dat dus heel goed past bij ons bedrijf!' - Jerry Klaaysen -