Daihatsu Terios

De hatchback met looks

De 4WD Daihatsu Terios is binnen de Daihatsu familie een echte opvaller. Ruim 10 jaar na de lancering zijn de Daihatsu Terios Occasions nog steeds zeer gewild. Met zijn stoere en chique exterieur en grote hoeveelheid ruimte aan de binnenkant, begrijpen wij dat goed.  

Ruimte, ruimte en ruimte

De Daihatsu Terios kenmerkt zich door de grote hoeveelheid ruimte. Met veel hoofd- en beenruimte achterin, 380 liter laadruimte in de achterbak en een achterbankleuning welke in een hoek verstelbaar is zodat u zowel personen als grote spullen tegelijk kunt vervoeren.

Uiteraard kan de achterbank ook in zijn geheel worden ingeklapt. Dan ontstaat er een laadruimte van maar liefst 1.300 liter. 

Specificaties 

De Daihatsu Terios is een 5-deurs SUV met 4WD. 105 PK en een maximaal aanhangermassa van 1.350KG.

Daihatsu Terios Occasions bij Klaaysen Auto's

Omdat deze bijzondere Daihatsu Occasions erg gewild zijn, kan het voorkomen dat we er niet altijd een in de verkoop hebben staan. Dit wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen. Bent u op zoek naar een Daihatsu Terios? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij voor u aan de slag en ons uiterste best doen om er een voor u te vinden. U kunt ons op kantoortijden bereiken via het telefoonnummer 038-3761503. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen met uw vraag over de Daihatsu Terios of met een verzoek. Doe dit naar verkoop@klaaysen.nl. U ontvangt tijdens kantooruren binnen een uur een antwoord van ons.  

Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod Terios occasions? Klik dan hier >

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -