DAIHATSU SIRION 2
Een kleine maar ruime auto met pit

Met de Daihatsu Sirion 2 heeft het merk in 2005 een kwalitatieve prijsvechter op de markt gebracht. Deze auto combineert een flink aantal PK’s met weinig gewicht, waardoor je vlot van je plek bent (11,5 seconden). De auto voelt stevig en comfortabel tijdens de rit en is ook nog eens erg zuinig.

Ruimte en gemak

De Daihatsu Sirion 2 is er alleen in een 5-deurs uitvoering. Misschien is het niet voor iedereen fijn dat er niets te kiezen valt, maar het biedt wel enorm veel gebruiksgemak. Helemaal in combinatie met de in delen neer te klappen achterbank.

De Daihatsu Sirion 2 kenmerkt zich met zijn zuinige verbruik en grote hoeveelheid laadruimte als zeer verstandige aankoop. Gelukkig is er ook goed nagedacht over de uitvoering. Het interieur is strak met grote displays en grote bedieningsknoppen in een aluminium gekleurd paneel.

Deze auto is zowel handgeschakeld als automatisch op de markt gebracht en is voorzien van een aantal fijne elementen zoals elektrisch verstelbare buitenspiegels, een in de hoogte verstelbaar stuur en elektrisch bedienbare zijruiten. 

Daihatsu Sirion Occasions bij Klaaysen Aijuto's

Ons aanbod Sirion occasions

Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod Sirion occasions bij Klaaysen auto's? Kijk dan snel op onze occasion pagina >.

Toch liever een andere kleur? Een nieuwer model? Een lagere kilometerstand? Laat het ons weten! We gaan graag op zoek in ons netwerk om voor u precies dát model Cuore te vinden die u zoekt.

Daihatsu Sirion Occasions bij Klaaysen Aijuto's 

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -