DAIHATSU MATERIA

Mysterieus, ruim en comfortabel

Het meest bijzondere model in het wagenpark van Daihatsu is toch wel de Daihatsu Materia. Deze auto beschikt over een zeer eigenzinnig uiterlijk, een auto als geen ander. Het opvallende vierkante ontwerp, met de platte neus en de ongekende hoeveelheden binnenruimte in een toch nog compace auto, maken de Daihatsu Materia tot een buitenkansje.

De snelheidsmeter en toerenteller zijn in het midden van het dashboard geplaatst, wat het interieur minstens zo spannend maakt als de buitenkant.

Daihatsu Materia Interieur

Ruimte

Vanwege het vierkante uiterlijk van de Materia, is er voor de bestuurders en bijrijders veel ruimte in de auto. Zowel aan hoofdruimte als beenruimte is gedacht. En dat is natuurlijk erg prettig reizen.

Om meer ruimte te creëren voor het vervoeren van spullen in plaats van personen, kan de achterbank worden verschoven.  

Rijplezier

Een ruime auto, die gegarandeerd zorgt voor veel bekijks als u er in rijdt: dat is de Daihatsu Materia. Gelukkig is dat rijden zelf ook nog eens een feestje te noemen. Met 103 PK en een prettige wegligging kunt u met gemak flinke snelheden bereiken en nog steeds comfortabel rijden. 

Daihatsu Materia

Daihatsu Materia Occasions

Deze uitgesproken auto is net als andere modellen van Daihatsu niet meer nieuw te verkrijgen in Europa. Gelukkig hebben wij nog geregeld occasions in de verkoop. Hier kunt u kijken of we momenteel een Daihatsu Materia Occasion voor u hebben staan. Is dit niet het geval, maar wil u er wel graag een kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan zullen wij voor u op zoek gaan.

Neem telefonisch contact op met Jerry of Piet via 038-3761503. Zij helpen u graag verder. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan natuurlijk ook. Ons e-mail adres is verkoop@klaaysen.nl. U ontvangt tijdens kantooruren binnen een uur een antwoord van ons.  

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -