DAIHATSU CUORE

Zuinig, vlot en comfortabel 

De Daihatsu Cuore een zeer compacte stadsauto. De Cuore is nog altijd een zeer gewild model als occasion in Nederland. En met zeer goede reden.

Milieuvriendelijk & Zuinig: dat is de Daihatsu Cuore

Zo was de Daihatsu Cuore in 2008 de benzineauto met de minste CO2-uitstoot per kilometer. Daarmee toont Cuore als een van de minst milieubelastende auto’s heel mooi de milieuvriendelijkheid van het merk Daihatsu aan. En nog steeds is dit model een goede keuze als u graag een ‘groene’ occasion wilt rijden.

Maar ook niet onbelangrijk: De Cuore was in dat jaar tevens de meest zuinige benzineauto. Met slechts een gemiddeld verbruik van 4,4 liter per 100 km is deze auto met benzinemotor nog altijd een hele mooie keuze als u op zoek bent naar een zuinige auto.

De Daihatsu Cuore is zowel beschikbaar als schakelauto en als automaat. Deze auto beschikt over vijf deuren en is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Daihatsu Cuore Occasions bij Klaaysen Aijuto's

Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod Cuore occasions? Klik dan hier > 

Toch liever een andere kleur? Een nieuwer model? Een lagere kilometerstand? Laat het ons weten! We gaan graag op zoek in ons netwerk om voor u precies dát model Cuore te vinden die u zoekt. 

Daihatsu Cuore Occasions bij Klaaysen Aijuto's 

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -