DAIHATSU COPEN

De compacte sportieveling

Dat de Daihatsu Copen een bijzondere auto is, zal niemand kunnen ontkennen. Met zijn open dak (in 20 seconden is het dak elektrisch opengeklapt), sportieve maar charmante uiterlijk en bijzondere afmetingen is er geen andere auto in zijn soort.

Verrassend en sportief rijplezier

Dat de Daihatsu Copen ook nog plezierig rijdt zou bijna een bijzaak genoemd worden. Maar dat is het natuurlijk niet. De Daihatsu Copen is uitgerust met een 1,3-litermotor en 87 PK, maar deze auto is ook zeer lichtgewicht. Veel paardenkracht is er dus niet nodig om deze bijzondere Daihatsu van zijn plek te krijgen. De Daihatsu Copen stuurt scherp in de bochten en de rijbeleving is uitdagend en sportief.

De lederen stoelen van deze auto zijn zeer laaggeplaatst, waardoor je echt het sportauto-gevoel krijgt. De compacte cabrio is naast deze sportieve wegligging voorzien van standaard stoelverwarming en is dus niet alleen in de zomer een heerlijke auto om in te rijden. 

Daihatsu Copen occasion bij Klaaysen Auto's

Deze uitgesproken auto is net als andere modellen van Daihatsu niet meer nieuw te verkrijgen in Europa. Maar ook de Daihatsu Copen is geregeld als occasion te vinden bij Klaaysen Auto’s. Bent u benieuwd of wij er nu een voor u hebben staan? Klik dan hier. Mocht er geen Daihatsu Copen bij staan, maar wil u er wel graag een kopen? Neem dan gerust contact met ons op. We proberen u graag alsnog te helpen! 

U kunt ons op kantoortijden bellen op038-3761503. Of stuur een e-mail naar verkoop@klaaysen.nl. U ontvangt tijdens kantooruren binnen een uur een antwoord van ons.  

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -