PRIVACY BIJ KLAAYSEN AUTO'S

Klaaysen Auto's B.V. Wezep is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Klaaysen auto's is zuinig op u als klant. En vanzelfsprekend dus ook op uw gegevens. Zowel online als bij ons in de showroom, in de werkplaats of aan de balie. Soms is het nodig om informatie van u te vragen. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een nieuwe auto, als u (online) een afspraak maakt voor de werkplaats of de showroom of bijvoorbeeld wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief.  

Deze informatie vragen we van u om u te kunnen helpen. Want hoe kunnen wij een auto afleveren en op naam zetten zonder adres? Hoe kunnen wij een niewsbrief versturen zonder uw e-mail adres uit te vragen?

De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt op basis van deze bepalingen maar deze website kan ook links bevatten naar andere websites of naar websites van sociale media. Wanneer u op zo’n link naar een andere website klikt moet u zich realiseren dat deze websites hun eigen privacybeleid hebben. Wij raden u aan dit privacybeleid te lezen voordat u gebruik maakt van deze websites.

Wij wijzen u erop dat Klaaysen Auto's geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt en in geen enkele vorm verantwoordelijk is voor de websites van derden.

Op 25 mei 2018 is de de Europese Unie de Algemene verordening gegevensbescherming (AVGB) in werking getreden. In deze wet wordt vastgelegd hoe bedrijven, dus ook Klaaysen Auto's, met hun klanten mogen communiceren en hoe wij de persoonsgegevens van onze klanten en nieuwsbrieflezers moeten beschermen. 

De persoonlijke informatie die u ons geeft via www.klaaysen.nl behandelen wij zeer vertrouwelijk en volgens de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

UW GEGEVENS BIJ KLAAYSEN AUTO'S

Klaaysen Auto's verwerkt uw persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie of via de telefoon

- Locatiegegevens

- Gegevens over uw activiteiten op onze website, anoniem

- Derde partijen met wie wij samenwerken, zoals advertentienetwerken of social media partijen, kunnen gegevens over u hebben verzameld die zij met ons delen. Deze gegevens worden vervolgens door ons gecombineerd met de door ons verzamelde gegevens zodat we onze profielen en doelgroepen kunnen verbeteren.

Als u uw gegevens heeft gegeven voor een specifiek doeleind, zoals het maken van een afspraak of het ontvangen van een nieuwsbrief, dan zullen wij deze gegevens enkel voor dat doel gebruiken. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. Wij zullen uw gegevens dan niet langer gebruiken. 

NIEUWSBRIEF

Voor onze nieuwsbrief gebruiken wij het programma MailerLite. Dit programa beheert de ingeschreven personen op onze email marketing en stuurt de nieuwsbrief naar onze klanten. MailerLite is een externe leverancier die uw gegevens kan verwerken met behulp van industriestandaard technologieën om ons te helpen bij het controleren en verbeteren van onze nieuwsbrief.

Het privacybeleid van MailerLite is beschikbaar op https://www.mailerlite.com/privacy-policy.

U kunt zich afmelden voor onze nieuwsbrief door te klikken op de link waarmee u zich afmeldt aan het einde van elke nieuwsbrief.

DIGITAAL AFSPRAAK MAKEN

Wanneer u via onze website (of telefonisch) een afspraak maakt in de showroom vragen wij om een aantal persoonsgegevens. Zoals uw telefoonnummer. Deze gegevens hebben wij nodig indien we de afspraak onverwachts moeten verzetten, een vervolgafspraak willen maken of u telefonisch moeten voorzien van extra informatie. Deze gegevens worden alleen voor dit doel gebruikt en zijn alleen toegankelijk voor de medewerkers die afspraken inplannen. 

BEZOEKGEGEVENS / COOKIES

Klaaysen auto's gebruikt Google Analytics. Google Analytics is een programma waarmee we kunnen analyseren hoe onze websitebezoekers onze website gebruiken. Op die manier kunnen wij van onze bezoekers leren. Bijvoorbeeld of onze site goed werkt, of onze bezoekers kunnen vinden wat ze zoeken. Kortom: of de website gebruiksvriendelijk is. Google Analytics gebruikt geanonimiseerde gegevens. Wij weten dus niet hoe u specifiek onze website gebruikt. Ook met deze gegevens wordt dus uiterst zorgvuldig omgegaan.

Wij kunnen uw gegevens gebruiken omdat we cookies meegeven tijdens uw bezoek aan onze website.

COOKIES

Klaaysen Auto's gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. 

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Klaaysen Auto's en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@klaaysen.nl.

Wij gebruiken uw gegevens voor: 

- Het verzenden van onze e-mailnieuwsbrief 

- Het analyseren van gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren

- Het volgen van andere internetpagina's die u bezoekt, zodat wij onze producten en diensten kunnen afstemmen op de behoefte van onze klanten 

- Lookalike profiling en opstellen van doelgroep profielen

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Klaaysen Auto's wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

HOE WIJ PERSOONSGEGEVENS BESCHERMEN 

Klaaysen Auto's neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@klaaysen.nl. 

WIJZIGING VAN ONS PRIVACYBELEID 

Alle wijzigingen die wij in de toekomst aanbrengen in ons privacybeleid zullen hier worden gepubliceerd. Wij adviseren u daarom regelmatig te controleren of het privacybeleid is gewijzigd of aangevuld.

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

  • Jerry
    HET TEAM
    'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
  • Edwin
    HET TEAM
    'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
  • Edwin
    HET TEAM
    'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
  • Tim
    HET TEAM
    'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
  • Piet
    HET TEAM
    Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -