ONZE ACTIEVOORWAARDEN

Klaaysen Auto’s behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen.

Na afloop van de actie laten wij in de Nieuwsbrief en op Facebook weten wie er heeft gewonnen. Het is de verwantwoordelijkheid van de winnaar om contact op te nemen om de prijs in ontvangst te nemen.

Het is niet mogelijk om in plaats van een korting contant geld te ontvangen. 

Reviewactie: win een electeric travel bag t.w.v. 185,-

De prijs wordt verloot onder alle reviews die zijn geschreven in september 2017. De winnaar wordt rond 1 oktober bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd. 

Kleurplaatactie [deze actie is afgelopen]

De kleurplaat kan worden opgehaald vanaf 2 november 2016. Lever je kleurplaat weer bij ons in vóór 1 december 2016. De winnaar wordt gekozen uit de op tijd ingeleverde kleurplaten. De locatie en het tijdstip van de prijsuitrijking wordt overlegd met de winnaar na afloop van de actie. 

Winterbandenactie [deze actie is afgelopen]

De actie geldt alleen voor klanten die voor 1 december 2016 een nieuwe set winterbanden aanschaffen. De actie geldt alleen wanner de nieuwe set winterbanden door Klaaysen auto's wordt geplaatst. Het is niet mogelijk om in plaats van de wintercheck contant geld te ontvangen. 

AFSPRAAK MAKEN

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats of de showroom.

 • Jerry
  HET TEAM
  'We zijn een dorpsbedrijf en dat betekent dat we gewend zijn om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo leren we onze klanten echt kennen.' Jerry Klaaysen, directeur.
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben het meest tevreden als ik van de klant hoor dat de auto na mijn werk net dat beetje beter rijdt.' Dennis ter Weele, 1e Monteur en APK keurmeester
 • Edwin
  HET TEAM
  'Ik ben heel blij dat ik bij Klaaysen de mogelijkheid heb gekregen om mijn werk te kunnen combineren met tijd voor mijn gezin.' Jacco Eibrink, 1e Monteur en APK keurmeester.
 • Tim
  HET TEAM
  'Als de klant echt kan zien en merken wat ik heb gedaan. Dan heb ik voldoening in mijn werk.' Tim Heidekamp, monteur.
 • Piet
  HET TEAM
  Ik bouw graag een goede band op met onze klanten. Dan kan ik ze beter helpen.' Piet Vermaning, verkoopadviseur.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste occasions, acties en aanbiedingen.

'Doen wat je belooft, dat staat voor mij op 1.' - Jerry Klaaysen -